Horeca Alarm Systeem

HORECA ALARM SYSTEEM
Sinds kort wordt er in het uitgaansleven in Rotterdam Rijnmond gewerkt met het HAS. Dit Horeca Alarm Systeem (HAS) wordt ingezet bij de beteugeling van agressie en overlast op straat door het uitgaanspubliek.GEWELD OP STRAAT
Beveiligers van horecagelegenheden krijgen bij incidenten aan de deur of op straat met grote regelmaat te maken met beschonken en agressieve klanten. Oplopende discussies, scheldpartijen, bedreigingen en zelfs fysiek geweld komen dagelijks voor. Het is voor beveiligers moeilijk om zichzelf in dergelijke situaties te weren.

PROBLEMATIEK
Globaal genomen zijn er 3 vormen van incidenten te constateren:
• discussies over het deurbeleid
• incidenten binnen de horecagelegenheid en
• incidenten op straat

MAATREGELEN
Samenwerking tussen Politie en beveiliging speelt een cruciale rol in het beperken van geweldsincidenten of incidenten welke de potentie hebben om uit te monden in geweld. Vooral op het preventieve vlak kunnen aanzienlijke resultaten worden geboekt.

Zo zorgt aangekondigd cameratoezicht er bijvoorbeeld voor dat publiek zich bewuster is van het feit dat misdragingen op beeld worden vastgelegd. Soms is dit niet voldoende en is aanwezigheid van Politie een geschikter middel. Indien nodig kan de Politie de gegevens van de persoon of personen in kwestie vastleggen, zodat deze uit de anonimiteit worden gehaald waarbinnen veel incidenten gepleegd worden.

TRADITIONELE ALARMERING
Onderzoek heeft uitgewezen dat traditionele alarmering van Politie risico’s met zich mee brengt. Situaties kunnen uit de hand lopen omdat men ziet dat de Politie wordt gebeld. Daarnaast gaat vaak kostbare tijd verloren bij het gebruik van een telefoon. Soms is er niet eens de gelegenheid om (veilig) de Politie te waarschuwen en zijn beveiligers afhankelijk van anderen die de Politie moeten waarschuwen. Met het HAS behoort dit tot het verleden.

HAS COMMUNICATIE MET HULPDIENSTEN
Het HAS geeft beveiligers de mogelijkheid om razendsnel en onzichtbaar te communiceren met Politie of andere hulpdiensten.

Het is hierdoor nu mogelijk om zonder dat vervelende klanten het merken bijvoorbeeld Politie te waarschuwen. Dit gebeurd door een eenvoudige druk op de knop.

De HAS zender heeft de mogelijkheid om 3 boodschappen te versturen zodat de hulpdienst direct weet welke assistentie nodig is en waar. Denk eens aan:
1. SPOED ASSISTENTIE BIJ THE DANCING QUEEN
2. ASSITENTIE BIJ THE DANCING GEEN SPOED
3. MELDING THE DANCING INTREKKEN
Daarnaast is er mondelinge communicatie mogelijk met de alarmerende beveiliger.

BESTELLEN
Het HAS systeem is te koop en huur. Uw bestelling kunt u plaatsen via info@NewGenerationSecurity.com of u kunt bellen met 0653-369197.

KOPEN: EUR 259,= (EXCL BTW)
U wordt eigenaar van de HAS zender en zorgt zelf voor het data abonnement, installatie, aanmelden bij uw Horeca Politie, onderhoud, progammering, instructie, etc.

HUREN: EUR 30,= PER MAAND (EXCL BTW)
Op basis van full operational service bieden wij u de HAS zender ook te huur aan. Dit betekent dat u voor minder dan EUR 1,= per dag verzekerd bent van een volledig werkend systeem, inclusief onbeperkt data abonnement, installatie, aanmelden bij uw Horeca Politie, instructie aan de beveiligers en inclusief gratis vervanging bij defecten. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden en u ontvangt hiervoor 2 facturen per jaar.

REALISATIE
Dit product is door New Generation Security bv ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Horecare van de Politie Rotterdam Rijnmond.

Wilt u meer weten? Bel dan nu met 0653-369197