Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Het dagelijks leven heeft tal van uitdagingen voor hen die in de spotlight staan. Het is belangrijk dat deze personen onbezorgd hun werk kunnen doen. Voor dit soort situaties is het belangrijk dat er bescherming beschikbaar is. Hieronder enkele referenties welke uitgebreid in de pers zijn geweest en waarbij wij toestemming hebben deze te publiceren. Dit is slechts een kleine selectie. Discrete opdrachten onthouden wij vanzelfsprekend van iedere vorm van publiciteit.


New Generation Security staat paraat voor bescherming van personen in situaties met een verhoogd risico, een hoge gevoeligheid of een VIP karakter. Het persoonsbeveiliging-team beveiligt protocollaire aangelegenheden en speciale evenementen, zakenreizen of het vervoer van personaliteiten. Wij maken geen gebruik van inhuurkrachten doch zetten uitsluitend eigen specialisten en eigen middelen in.


Onmiddelijke inzet is mogelijk van zowel de voertuigen als de persoonsbeveiligers die uitgerust zijn met beveiligde communicatiesystemen. New Generation Security persoonsbeveiliging teams bestaan uit een combinatie van internationale en lokale beveiligers, met een profiel dat voor de taak toereikend is. Dit zorgt voor uitstekende flexibiliteit en de mogelijkheid te opereren in verschillende omgevingen van afgelegen gebieden tot ergens in een binnenstad.


New Generation Security kan haar diensten aanpassen aan de speciale wensen van de klant en bestaat uit high en low profile bescherming als de situatie daarom vraagt.

Zo leveren wij:

Security Drivers


Als u de relatieve veiligheid van uw woon-werk omgeving verlaat, is in de praktijk gebleken dat de kans op onregelmatigheden groter is. New Generation Security biedt u Security Drivers die allen gecertificeerd zijn en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Onze chauffeurs zijn bijzonder goed getraind op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid en rijtechnische beveiligingstechnieken, waaronder ontsnappingsmanoeuvres, ram en wegduw manoeuvres, slip en antislip technieken. Wij kunnen u internationaal vervoer van en naar elke gewenste bestemming aanbieden in eigen beheerde voertuigen. Desgewenst in combinatie met voorverkenning, volgvoertuigen en/of gepantserde voertuigen. Aankomst en vertrek via luchthavens geschiedt indien gewenst vanaf of tot aan de gate.

Persoonsbeveiligers


Steeds vaker doen zich incidenten voor met hooggeplaatste figuren. Er zijn veel voorbeelden te noemen waar persoonsbeveiliging (achteraf gezien) op zijn plaats was geweest. Het toenemen van deze incidenten en de publiciteit die hieraan wordt gegeven, heeft als resultaat dat steeds meer mensen zich laten vergezellen door een persoonsbeveiliger van New Generation Security.

Onze persoonsbeveiligers waken over de veiligheid van een VIP en zijn omgeving en verzorgen:

· locatie en omgeving verkenning
· transport van VIP
· persoonsbescherming
· contact met lokale beveiliging instanties

Een persoonsbeveiliger heeft voornamelijk een preventieve functie en voorkomt gevaar of schade. Preventieve maatregelen nemen is dan ook een groot deel van de werkzaamheden van een persoonsbeveiliger. Het vooraf inspecteren van omgevingen, het inventariseren van risico's en het vaststellen van veiligheidsvoorzieningen ter plaatse dragen bij aan de veiligheid van de VIP.

Onze persoonsbeveiligers garanderen dat u zich vrij kunt bewegen zonder lastig gevallen te worden door te opdringerige personen.

Tour Management

Naast de groep evenementen en concert beveiligers beschikken wij over beveiligingsbeambten, die getraind zijn in artiestenbeveiliging en/of begeleiding.


Een artiest wil eigenlijk maar een ding en dat is optreden. Alle andere zaken die een optreden met zich meebrengen en waar de artiest zich zelf mee moet bezighouden gaan vaak ten koste van de concentratie en de uitvoer van het optreden.

New Generation Security heeft de beschikking over een tourmanager die zich bezig kan houden met alles wat er zich "on the road" afspeelt. De tourmanager is de spin in het web en zorgt er voor dat de kleedkamer in orde is, het licht en geluid goed staat afgesteld, het contact met de klant goed verloopt en eventuele speciale wensen van de artiest aangaande, eten, drinken, hotelaccommodatie etc. worden uitgevoerd. New Generation Security levert goed opgeleide tourmanagers met een correcte uitstraling.