Veiligheidstrainingen

Veel ondernemers en medewerkers hebben wel eens te maken met agressief gedrag en criminaliteit. New Generation Security verzorgt een aantal trainingen om u te leren effectief op ongewenst gedrag te reageren en om preventieve maatregelen te treffen.

Helaas hebben veel ondernemers en medewerkers van winkels of in de horeca wel eens te maken met agressief gedrag en criminaliteit. Om uw medewerkers optimaal op dit soort situaties voor te bereiden biedt New Generation Security een aantal trainingen aan. We leren u om effectief op ongewenst gedrag te reageren en om preventieve maatregelen te treffen.

De trainingen worden gegeven in Rotterdam in het Groothandelsgebouw, in Den Haag in het Regardz Meeting Center en op uw eigen locatie.

Kosten bedragen per deelnemer 199 euro exclusief btw. In deze prijs is het cursusmateriaal, koffie/thee en een lunch inbegrepen.

Onze trainingen

Training Overval preventie Deze training is bestemd voor personen die in hun werk mogelijk te maken krijgen met (de dreiging van) een bedrijfsoverval.

Training Omgaan met agressie in de winkel Agressiviteit kan een negatieve invloed hebben op de werksfeer en een gevaar zijn voor de persoonlijke veiligheid van het personeel. De training Omgaan met agressie in de winkel helpt u vervelende situaties te voorkomen.

Training Omgaan met agressie in de horeca Met name drank kan in de horeca agressieve situaties opleveren. De training Omgaan met agressie in de horeca helpt u vervelende situaties te voorkomen en hoe te reageren indien agressie toch zich voordoet.

Onze training locaties

Training Center Rotterdam De trainingen worden in Rotterdam gegeven in het Groot Handelsgebouw. Het adres luidt: Stationsplein 45.

Training Center Den Haag De trainingen worden in Den Haag gegeven in het Regarz Meeting Center. Het adres luidt: Waldorpstraat 11-13.